Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trenutno bez izlaza

Kriza u Osijeku? "Penali su toliko visoki da bi bilo jeftinije razvesti J. Lo i Afflecka, nego potjerati neke ljude iz kluba"

Prvi mjesec Supersport HNL-a je za nama, a već se nazire prva kriza. Naravno, riječ je o onoj Osijekovoj.

Nova nogometna sezona Supersport HNL-a traje već mjesec dana, a već se nazire prva ozbiljnija kriza, pogađate riječ je o Osijeku koji poslije četiri kola ima samo bod na svom kontu. U podcastu Utakmicu po utakmicu, smatraju, riječ je o krizi kojoj ne vidi se kraja.

Je li ovo razina Osijeka za koju je Boto rekao da ju Zekić ne može isporučiti, upitali su naši gledatelji.

"Katastrofalan ulazak u sezonu, katastrofalna selekcija, tajming odlaska igrača. Ta momčad koja je u nedjelju u jednom trenutku imala Jugovića na beku. Da si dozvole da kapetan mora izgarati na poziciji koja mu je valjda zadnja koju može igrati. Pa obrana u kojoj je Hasić bio bek, Nejašmić stoper“, započeo je Mateo Pukšar.

"Teška situacija je u Osijeku i ne znam imali uprava snage presjeći ovo, napraviti novi reset jer ovo nema smisla. Ne vidim izlaz u ovom trenutku. Bojim se da su penali takvi da bi jeftiniji bio razvod Jennifer Lopez i Bena Aflecka, nego potjerati određene ljude iz kluba“, podvukao je.

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 4. kola Supersport HNL-a pogledajte u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu u ponedjeljak iza 21 sat na gol.hr-u.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook