Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pripreme za reprezentaciju

Za sjajnog Vatrenog nema odmora, došao kući i trenirao na kultnom stadionu za Ligu nacija

Ostalo je šest mjeseci do Svjetskog prvenstva, a Vatrene prvo očekuju četiri utakmice u Ligi nacija. Za reprezentaciju se priprema i Kristijan Jakić.

Kristijan Jakić (Foto: Screenshot/Instagram)

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u lipnju očekuju čak četiri utakmice u Ligi nacija.

Vatreni igraju dvije utakmice na domaćem terenu (Osijek i Split) i dvije u gostima, protiv Francuske i Danske, sve to manje od šest mjeseci do Svjetskog prvenstva.

Uoči okupljanja koje je zakazano za 30. svibnja, Zlatko Dalić ima nekoliko problema. Ivan Perišić mu je otpao za okupljanje zbog ozljede lista, Luka Modrić će doći nešto kasnije zbog finala Lige prvaka, a još će vidjeti na okupljanju jesu li svi spremni.

gol expired Problemi za Vatrene: Dalić ostao bez Perišića za sve četiri lipanjske utakmice divider

Za Ligu nacija spreman je sigurno Kristijan Jakić koji će sigurno imati dobru minutažu u lipnju. Prva zamjena je za Marcela Brozovića.

Jakić je nedavno osvojio Europsku ligu u dresu Eintrachta i dobio par dana slobodno do okupljanja, no hrvatski veznjak nije odlučio odmarati. Naporno se priprema za nove izazove u hrvatskom dresu.

Na Instagramu je objavio fotografije sa stadiona Gospin Dolac u Imotskom, odakle je rodom. 

Jakić da je je birao klub u koji će otići vjerojatno ne bi bolje izabrao. U svojoj prvoj sezoni nakon odlaska iz Dinama dogurao je do trofeja Europske lige i tako osigurao grupnu fazu Lige prvaka iduće sezone.

Ove sezone je upisao 38 nastupa za njemački klub i zabio jedan gol. U karijeri je još igrao za Istru, Split, Lokomotivu i Dinamo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider