Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TEK SU ZAPOČELI

Krenuli pregovori oko najvećeg ovoljetnog transfera na Otoku, West Ham odbio prvu ponudu

West Ham je odbio prvu službenu ponudu Arsenala za Declana Ricea.

Declan Rice (Foto: Afp)

Ono o čemu se već neko vrijeme glasno govori, počelo se ostvarivati. Arsenal je krenuo u projekt doveđenje Declana Ricea u svoje redove.

West Ham je obećao svom kapetanu kako će ga ovog ljeta pustiti čim dođe zadovoljavajuća ponuda, a Topnici su prvi reagirali. Velikim dijelom i zbog toga što je Rice sam upućenijima otkrio kako mu je želja, iz obiteljskih razloga, ostati u Londonu.

Prva ponuda glatko odbijena

Tako su jučer poslali službenu ponudu, koja prema dostupnim informacijama iznosi 80 milijuna funti, a West Ham je istu odbio. Informacije s otoka govore kako je to bila Arsenalova taktika za početak pregovora, gdje bi se s West Hamom trebali naći na nekoj srednjoj cijeni.

Poznato je kako je Arsenal spreman čak i prijeći granicu od sto milijuna eura, odnosno Rice bi trebao postati najskuplje plaćeni engleski nogometaš u povijesti. Trenutno je to Jack Grealish, čiji je transfer iz Aston Ville u Manchester City plaćen točno sto milijuna funti.

Manchester City je također zainteresiran za Ricea, no trenutno prate situaciju i vrebaju iz pozadine, upravo zbog toga što znaju kako Rice namjerava ostati u metropoli. No, ako se izjalovi taj posao, mogli bi i oni postati kandidati za transfer trenutno najtraženijeg igrača u Engleskoj, standarnog člana reprezentacije i osvajača ovosezonske Konferencijske lige.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider