Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velik interes

Kreće licitacija za Vrsaljka: Žele ga tri talijanska kluba i Turci koji mu nude trogodišnji ugovor

Desni bek hrvatske reprezentacije po svemu sudeći promijenit će klub ovo ljeto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko izgubio je status prvotimca u hrvatskoj reprezentaciji na Euru jer se lani u Atletico Madridu nije naigrao i sve je izvjesnije kako će ovo ljeto promijeniti sredinu, a čini se kako bi njegovo novo odredište mogla biti Turska.

Tamošnji mediji već neko vrijeme pišu o interesu Fenerbahčea za njega, a sad su se u nagađanje uključili i talijanski mediji, koji tvrde kako mu Turci nude trogodišnji ugovor, međutim morat će najprije dogovoriti detalje odštete s njegovim aktualnim klubom.

Atletico želi vratiti dio uloga

Diego Simeone platio je Zadranina 14.000.000 eura, ali desni bek hrvatske reprezentacije nije opravdao ulog pa sad Atleti žele nešto izvući natrag. Trenutačna vrijednost bivšeg dinamovca po Transfermarktu je oko 5.000.000 eura, a to je iznos koji bi Turci morali pokriti, žele li započeti pregovore sa Šiminim agentima.

Talijanski mediji dodaju kako beka hrvatske reprezentacije traže još barem tri kluba sa Čizme, koji bi ga rado vratili u Serie A, međutim ne navode o kojim je klubovima riječ.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider