Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavio i Kovačev Eintracht

Hrvati briljirali u Bundesligi: Sjajan pogodak i asistencija Kramarića, Pjaca zabio za pobjedu

U 25. kolu Bundeslige hrvatski reprezentativci Andrej Kramarić i Marko Pjaca donijeli su pobjede svojim klubovima

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kramarić je u svom petom kolu u nizu zabio za Hoffenheim i tako potvrdio veličanstvenu formu u posljednje vrijeme.

U subotu na gostovanju kod Augsburga Kramarić je u 30. minuti iz teške pozicije zabio glavom s 13 metara za vodstvo Hoffenheima, dok je u 51. minuti asistirao Sergeu Gnabryju za 2-0.

Kramarić je najkorisniji igrač Hoffenheima s osam golova i četiri asistencije.

Schalke je kod kuće dobio Herthu sa 1-0, a pobjednički gol zabio je hrvatski reprezentativac Marko Pjaca u 37. minuti. To mu je drugi pogodak za Schalke, u koji je došao ove zime na posudbu iz Juventusa. Pjaca je iz igre izašao u 66. minuti.

Eintracht iz Frankfurta, kojeg vodi Niko Kovač, protiv Hannovera je slavio sa 1-0 pogotkom Dannyja da Coste u 39. minuti. Napadač Ante Rebić je za Eintracht igrao do 89. minute, a u prvih 20 minuta dva puta je ozbiljno zaprijetio protivničkom golu. U 6. minuti pucao je po sredini gola, pa je golman Hannovera to lakoćom ukrotio, a u 16. minuti je glavom gađao donji lijevi kut i golman gostiju jedva je zaustavio loptu.

Wolfsburg, koji se nalazi u opasnoj zoni, na svom je stadionu izgubio od Bayer Leverkusena sa 1-2. Za Leverkusen su zabili Lucas Alario (31-PEN) i Julian Brandt (78), a utješni pogodak za "vukove" dao je Admir Mehmedi (79).

Napadač Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 67. minute, a branič Tin Jedvaj odigrao je drugo poluvrijeme za Leverkusen.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider