Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ni pep mu ne može ništa

Nezaustavljivi Krama: Zabio devetu utakmicu zaredom i načeo City u Manchesteru!

Sjajni Krama zabio je i engleskoj megamomčadi.

Andrej Kramarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Andrej Kramarić zabio je devetu utakmicu zaredom! Njegova nova žrtva je Manchester City, kojem je zabio u 16. minuti i senzacionalno doveo Hoffenheim u vodstvo na Etihadu.

Obrana Cityja srušila je kapetana gostiju Hubnera pred golom, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Kramarić. Ederson se bacio u svoju desnu stranu, ali lopta je išla po sredini gola.

Slavlje Hoffenheima ipak je pokvario Leroy Sane, koji je u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena sjajno pogodio iz slobodnog udarca i izjednačio. Isti igrač dovršio je preokret golom u 61. minuti.

City je tako ipak osigurao prvo mjesto, dok je Hoffenheim ispao iz Europe. U Europsku ligu ide Šahtar, koji je ispustio vodstvo protiv Lyona: Nabil Fekir je zabio za francusku momčad i odveo ih u osminu finala.

Tko može koga izvući u osmini finala? Mogući su spektakularni okršaji, pa čak i repriza finala! Arkadiusz Milik puca, Alisson Becker brani (Foto: AFP) Luka Modrić i Sadio Mane (Foto: AFP) Slavlje Tottenhama (Foto: AFP) +6 Neymar slavi pogodak (Foto: AFP)

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider