Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velikani u krizi

Kovačev Bayern još jednom razočarao, ManUtd već četvrtu utakmicu bez pobjede

Lyon, koji je u prvom kolu šokirao Manchester City pobijedivši na Etihadu 2-1, odigrao je 2-2 kod kuće protiv Šahtara.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ukrajinci su vodili s 2-0 golovima Juniora Moraesa sve do 70. minute kada je smanjio Dembele, da bi dvije minute kasnije poravnao Dubois. U drugom kolu skupine F Lige prvaka Hoffenheim je u utorak na domaćem terenu protiv favoriziranog Manchester Cityja izgubio s 1-2.

U skupini H talijanski prvak Juventus je, bez kažnjenog Cristiana Ronalda, kod kuće svladao švicarski Young Boys s 3-0, te ima maksimalni učinak. Trostruki strijelac bio je Paulo Dybala (5, 33, 69).

Manchester United je u drugom susretu ove skupine dočekao Valenciju na Old Traffordu. Završilo je razočaravajućih 0-0, što je još jedan udarac za Josea Mourinha.

U skupini E Bayern u Münchenu nije uspio pobijediti Ajax (1-1), dok je Benfica u Ateni slavila kod AEK-a. Momčad Nike Kovača je u krizi, a Bavarci su na utakmici s Ajaxom imali i dosta sreće jer je nizozemska momčad propustila veliki broj šansi.

Benfica je u Ateni vodila s 2-0 pa im je isključen Dias, a onda su Grci u nastavku izjednačili na 2-2 golovima Klonaridisa. Ipak, i s igračem manje Portugalci stižu do pobjede 15 minuta prije kraja golom Semeda. Hrvatski reprezentativac Marko Livaja nije bio u sastavu AEK-a.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u.

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider