Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrači moraju paziti

Zabrinuti Kovač poslao upozorenje uoči Liverpoola: ''To se ne smije dogoditi, a progoni nas cijele sezone''

Bayern München došao je do tri boda u 22. kolu Bundeslige, ali daleko od toga da je Kovač mogao biti zadovoljan viđenim.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener Bayerna Niko Kovač upozorio je kako će se njegova momčad naći pod velikim pritiskom protiv Liverpoola ako se ne poboljša u obrani. Naime, bundesligaški gigant je dva puta gubio protiv Augsburga prije nego što je okrenuo rezultat i na kraju jedva slavio.

Kovača brine obrana Bayerna uoči prve utakmice nokaut faze Lige prvaka protiv Liverpoola na Anfieldu, jer njegova momčad nije uspjela sačuvati mrežu netaknutom već u šest utakmica u 2019.

''Ove obrambene pogreške nam se ne smiju dogoditi u Liverpoolu. Ako moji igrači počnu tako puštati Liverpoolove igrače, pogotovo prednji trojac, tada ćemo se naći u vrlo opasnoj situaciji svake minute'', rekao je Kovač te nastavio:

''Zato je vrlo važno imati loptu, preuzeti odgovornost i djelovati na discipliniran način. Onda možete obraniti nešto, ali ako pustite protivnika da trči, onda svaka momčad u Bundesligi ima kvalitetu da postigne gol.''

Kovač, koji se nada da će Coman biti spreman za putovanje na Anfieldu, rekao je da Bayern još uvijek nije na razini na kojoj bi želio da bude kad nema posjed.

''Osjećaj je kao da su tri puta puknuli na gol i iz toga postigli dva pogotka. To je ono što nas u osnovi progoni cijele sezone – svaki udarac u okvir je gol'', izjavio je trener Bayerna.

Bayern je pobjedom protiv Augsburga smanjio zaostatak za vodećom Borussijom na dva boda, ali ima i utakmicu više.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider