Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
problemi među dvojicom hrvata

Kovač progovorio o Bayernu, osvrnuo se na Perišićevu prozivku: "Uvijek postoje dvije istine"

Niko Kovač progovorio je o brojnim temama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kovač vratio se na trenersku scenu u velikom stilu. Hrvatski strateg nakon napuštanja Bayerna preuzeo je Monaco, a s klubom iz Kneževine bori se za vrh Francuske. Trenutačno su četvrti sa šest bodova manje od PSG-a.

Kovač je o brojim temama progovorio u intervjuu za njemački Sport1. Naravno, nije moglo proći bez pitanja o Bayernu.

Kovač je tada bio top-tema njemačkih medija, a stupce su često punile priče o neslaganju s igračima. Jedna od njih bila je i ona s Ivanom Perišićem. Hrvatski reprezentativac po povratku u Inter poprilično je iznenađujuće izjavio kako je "imao problema s Kovačem."

"Znate što sam naučio? Uvijek postoje dvije istine. Svatko ima svoju percepciju, a kao novinar biste trebali saslušati obje strane, a ne pisati jednostrano. Stat ću na tome. Znam kako je bilo", rekao je Kovač na pitanje o Perišiću i Rafinhi, koji je dao slične izjave.

gol expired Dinamo podigao Rusiju na noge, ultranacionalist i veliki saveznik Srba puca od bijesa: "Neće svi naći Zagreb na karti. Nema opravdanja za poraz" divider

Očitovao se i o svom nasljedniku Hansiju Flicku, koji je osvojio čak šest trofeja u godinu dana.

"To što je napravio je senzacionalno i to se neće uskoro ponoviti. Ne vjerujem da će itko to uspjeti u Njemačkoj, Španjolskoj ili Engleskoj. Bez sumnje je zaslužio biti trener godine (nagradu FIFA-e dobio je Klopp, op. a.). Još smo u vrlo dobrom kontaktu i čujemo se. Zaslužio je sve ovo svojom kvalitetom i perfekcionizmom", rekao je.

Pohvalio je i Cesca Fabregasa, iskusnog veznjaka kojeg vodi u Monacu.

"On je svjetska zvijezda, ali to ne pokazuje. Sjajan lik, prizeman, obiteljski čovjek, miran, gotovo introvertiran. Drži se u pozadini iako je tako poznat i uspješan", rekao je o igraču iz snova svakog trenera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider