Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Peta pobjeda u nizu

Kovač okrenuo stvari u Bayernu: Rummenigge otkrio zašto su ''Niko i ekipa opet jedno''

Karl-Heinz Rummenigge misli da je Niko Kovač preokrenuo stvari u Bayernu nakon što je obavio privatne razgovore s nekim od svojih igrača.

Niko Kovač (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Niko Kovač je u subotu lakoćom pobijedio svoj bivši klub Eintracht Frankfurt. Bila je to peta uzastopna pobjeda Bayerna u Bundesligi, sugerirajući da je negativno razdoblje iza njih. Naime, Bayern je prije toga šest puta u 12 utakmica gubio bodove.

Rummenigge je uvjeren da su razgovori s određenim igračima pomogli Kovaču da okrene stvari i podigne momčad nakon teškog početka sezone, nakon čega bio blizu gubitka posla.

''Niko i ekipa su opet jedno'', rekao je Rummenigge za Sky te nadodao:

''Bilo je razgovora između Nike i nekih igrača, što je pomoglo u podizanju atmosfere u momčadi. Važno je da su dobro reagirali.''

Kovač je posebno impresioniran načinom na koji je Bayern podigao svoju igru nakon nezgodnog otvaranja, prihvaćajući da je bilo pogrešaka u prvih 20 minuta.

''Jako dobro smo odigrali nakon prvih 20 minuta, jer prije toga nismo uspjeli zaustaviti kontru te smo napravili jednu ili dvije pogreške. Nakon toga smo se podigli na razinu na koju smo htjeli. U zadnjim utakmicama smo bili vrlo dobri, a to je ono što čini Bayern pobjednikom'', rekao je Kovač.

Bayern je trenutno na drugom mjestu Bundeslige sa šest bodova iza vodeće Borussije Dortmund.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider