Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabilo i novo pojačanje

Kovač izrazito ofenzivnom postavom upisao novu uvjerljivu pobjedu na klupi Bayerna

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 2. kola Bundeslige Bayern, kojeg vodi Niko Kovač, u gostima je kod Stuttgarta slavio s 3-0.

Slavlje Bayerna (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Za Bayern su zabili Leon Goretzka (37), Robert Lewandowski (62) i Thomas Müller (76), dok hrvatski lijevi branič Borna Sosa nije bio u sastavu Stuttgarta.

Hrvatski veznjak Josip Brekalo upisao je asistenciju u pobjedi Wolfsburga 3-1, koji nakon 2. kola Bundeslige ima maksimalan učinak.

байерн хл от CocoBat на Rutube.

Bayer Leverkusen je na domaćem terenu poveo u 24. minuti golom Leona Baileyja, ali nogometaši Wolfsburga uspjeli su napraviti preokret i upisati pobjedu. Voda je krenula na mlin "vukova" kada su 36. minuti poravnali autogolom vratara Ramazana Ozcana.

U drugom poluvremenu Wout Weghorst (55) dovodi goste u prednost, a u 60. minuti Renato Steffen, nakon odličnog proigravanja Josipa Brekala, pogađa za konačnih 3-1. Brekalo je odigrao cijeli susret, dok je branič Tin Jedvaj ostao na klupi za pričuve Leverkusena.

I Hoffenheim je protiv Freiburga bio u zaostatku (0-1) nakon prvog poluvremena, ali onda je proradio mađarski napadač Adám Szalai, koji golovima u 50. i 63. minuti donosi preokret, a pobjedu domaćina potvrdio je hrvatski napadač Andrej Kramarić. On je u sudačkoj nadoknadi (90+4) iz kontranapada pogodio prazan gol. Kramarić, koji se je oporavio od ozljede, igrao je od 44. minute.

Krilni napadač Ante Rebić još uvijek je ozlijeđen, a njegov Eintracht je u Frankfurtu izgubio od Werdera sa 1-2. Eintracht je od 32. minute imao igrača manje jer isključen branič Jetro Willems, ali je unatoč tome imao bod u rukama sve do šeste minute sudačke nadoknade kada je Milot Rashica iz slobodnog udarca donio pobjedu Werderu.

Dan ranije Hannover i Borussia iz Dortmunda odigrali su 0-0.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider