Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpuno neočekivano

Kramarić otpao s Dalićeva popisa zbog ozljede, pa ušao i zabio za Hoffenheim

Andrej Kramarić, koji je otpao s popisa Hrvatske za Portugal i Španjolsku, zaigrao je za Hoffenheim od 44. minute protiv Freiburga i zabio za 3:1.

Andrej Kramarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Andrej Kramarić zabio je za Hoffenheim u sudačkoj nadoknadi protiv Freiburga. U tome ne bi bilo ništa čudno da dan ranije na službenim stranicama HNS-a nije objavljeno kako neće konkurirati za predstojeće utakmice reprezentacije zbog ozljede. Međutim, Kramarić je ušao protiv Freiburga s klupe te zabio za ukupnih 3:1 na asistenciju Bittencourta.

Hoffenheim je protiv Freiburga bio u zaostatku (0-1) nakon prvog poluvremena, ali onda je proradio mađarski napadač Adám Szalai, koji je golovima u 50. i 63. minuti donio preokret, a pobjedu domaćina potvrdio je hrvatski napadač Andrej Kramarić.

On je u sudačkoj nadoknadi (90+4) iz kontranapada pogodio prazan gol. Kramarić, koji se očito oporavio od ozljede, igrao je od 44. minute.

Krilni napadač Ante Rebić još uvijek je ozlijeđen, a njegov Eintracht je u Frankfurtu izgubio od Werdera s 1-2. Eintracht je od 32. minute imao igrača manje jer isključen branič Jetro Willems, ali je unatoč tome imao bod u rukama sve do šeste minute sudačke nadoknade kada je Milot Rashica iz slobodnog udarca donio pobjedu Werderu.

Spomenimo i  kako  je hrvatski veznjak Josip Brekalo upisao je asistenciju u pobjedi Wolfsburga 3-1, koji nakon 2. kola Bundeslige ima maksimalan učinak.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider