Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitao Hajduku

Kopić nakon poraza u derbiju: "Nemam primjedbi. Prvi smo i ovisimo sami o sebi"

Hajduk je pobijedio Dinamo s 1:0 u zaostalom derbiju 9. kola Prve HNL na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minimalnim porazom od Hajduka u zaostalom derbiju 9. kola Prve HNL na Poljudu, nogometaši Dinama propustili su odličnu šansu da se odvoje od konkurencije na vrhu prvenstvene tablice.

Nakon utakmice trener zagrebačkog sastava Željko Kopić osvrnuo se na utakmicu.

"Krenuli smo u 4-2-3-1, htjeli smo asimetričnost. Prvo poluvrijeme je bilo okej, imali smo nekoliko šansi, a u Emrelijevoj šansi smo trebali bolje reagirati. Planirali smo deset, 15 minuta drugog poluvremena odigrati u istom sastavu, a onda napraviti neke promjene u napadu. Dobili smo taj gol, a u konačnici čestitke Hajduku na pobjedi", kazao je pa dodao:

"Generalno igramo dobro, nemam velikih primjedbi.  Imali smo tih par dobrih situacija, nismo ih uspjeli zabiti i sve se svodi na to".

Pogodak Nikole Kalinića protiv Dinama

Iako su pobjedom u ovom susretu mogli doći jako blizu osvajanju titule hrvatskog prvaka, dinamovci će morati pričekati još neko vrijeme.

gol expired Dambrauskas slavi: "Završili smo sa slomljenim nosom, razbijenom glavom, ostali bez Livaje i Kalinića, ali ovi dečki su junaci" divider

"Bila je ovo jako važna utakmica, ali imamo još pet utakmica do kraja, prvi smo na tablici i ovisimo sami o sebi. Idemo se pripremiti za utakmicu u nedjelju", rekao je Kopić i najavio gostovanje kod Gorice u 32. kolu Prve HNL.

"Bit će to zahtjeva utakmica, ali imamo dovoljno vremena", zaključio je Kopić.

Tablica Prva HNL

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider