Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"svaki poraz nosi svoje"

Kopić nakon ispadanja otkrio: "Osjećaj je užasan. Steaua nije ništa posebno napravila"

Trener Hajduka Željko Kopić bio je utučen nakon dramatičnog ispadanja njegove momčadi iz Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Hajduka na krajnje su se dramatičan način oprostili od Europe za ovu sezonu. U Bukureštu su imali 1:1 protiv domaćina Steaue i 60 sekundi do prolaska u play-off fazu natjecanja, a onda je uslijedila pogreška mladog vratara Posavca i pogodak domaćina za prolaz.

"Prvo poluvrijeme je to bila utakmica bez kvalitete, imali smo previše pogrešaka, u nastavku smo mijenjali igrače i sistem, potrudili se igrati ofenzivnije. Nakon što smo zabili gol, Steaua nije ništa posebno napravila, ali su zabili pogodak u završnici", prenosi Dalmatinski portal.

O golovima je kazao:

"Kod prvog je bila nekakva ruka, nisu imali niti jednu čistu situaciju, a druga je došla iz centaršuta. Jako je loš osjećaj nakon svega".

Upitan je je li pomislio da je gotovo nakon Saidova pogotka...

"Nakon izjednačujućeg gola je bio fokus što protivnik radi, bili smo ekstra stabilni. Igrali smo s Hamzom i Mijom ispred zadnje linije. Nisu nas doveli u veće probleme. Osjećaj je sada užasan".

O posljedicama ispadanja je kazao:

"Sigurno da svaki poraz nosi svoje. Što se tiče stožera, to su ljudi koji su profesionalci, daju sve za momčad. Što se tiče ekipe, atmosfera je bila izuzetno pozitivna, bili smo odlučni da ostvarimo pozitivan rezultat. Kad dođeš nadomak cilju sigurno da je osjećaj loš".

Na sličan je način iz Europe ispala i Rijeka, koja je pred svojim navijačima izgubila 1:0 od Sarpsborga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider