Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Domaćin dvaput vodio

Partizan potučen usred Beograda: Feyenoord napunio mrežu crno-bijelih

Partizan je dva puta vodio (1-0 i 2-1), no Feyenoord se vraćao u susret, a potom u posljednjih 25 minuta napunio domaću mrežu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu osmine finala Konferencijske lige nogometaši nizozemskog Feyenoorda napravili su krupni korak prema osam najboljih. U Beogradu su svladali Partizan čak 5-2.

Partizan je dva puta vodio (1-0 i 2-1), no Feyenoord se vraćao u susret, a potom u posljednjih 25 minuta napunio domaću mrežu. Dva gola za Feyenoord je postigao Toornstra, dok su po jedan dodali Dessers, Geertruida i Sinisterra.

Roma je također pobijedila u gostima. S 1-0 je u Arnhemu svladala Vitesse golom Portugalca Sergija Oliveire u nadoknadi prvog poluvremena. Završnicu utakmice Rimljani su odigrali s igračem manje (drugi žuti karton u 78. minuti je zaradio baš strijelac jedinog gola), dok je do 83. minute za Vitesse igrao mladi hrvatski reprezentativac Alois Dominik Oroz.

Uz dva gola Nigerijca Sora te po jedan Olayinke i Traorea praška Slavija je na domaćem terenu pobijedila LASK Linz 4-1, dok je PAOK kao domaćin s 1-0 svladao belgijski Gent. Hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak odigrao je posljednjih pet minuta za grčki sastav.

Konferencijska liga, osmina finala (prve utakmice):

PAOK - Gent 1-0 (Kurtič 58)

Partizan - Feyenoord 2-5 (Natcho 13, Jović 46 / Toornstra 20, 77, Dessers 51, Geertruida 64, Sinisterra 71)

Slavia Prag - LASK Linz 4-1 (Sor 4, 29, Olayinka 82, Traore 85 / Balić 67)

Vitesse - Roma 0-1 (Sergio Oliveira 45+1)

Bodo Glimt - AZ Alkmaar (21 sat)

Leicester - Rennes (21 sat)

Marseille - Basel (21 sat)

PSV Eindhoven - FC Kopenhagen (21 sat)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider