Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
novi ugovor

Konačna odluka Luke Modrića: Ostaje u Realu vjerojatno do kraja karijere

Luka Modrić potpisat će novi ugovor s Real Madridom.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Madridska Marca objavila je kako Luka Modrić ovog ljeta ne ide nikamo. Posljednjih se dana pojavila informacija kako ga želi Juventus, majstor za dovođenje igrača u ovakvim situacijama, ali Modrić ostaje u Madridu.

Španjolski sportski list blizak Realu piše kako će Modrić dobiti novi ugovor koji ga veže s klubom do ljeta 2021. godine, godinu više nego tekući ugovor. Tada će Luka imati skoro 36 godina i mogao bi lako završiti karijeru na Santiago Bernabeuu.

Prije nekoliko dana TeleMadrid je objavio kako bi Hrvat mogao dobiti godišnju plaću od čak 12 milijuna eura.

Modrić je iz Tottenhama stigao u Real 2012. godine. U međuvremenu je bio jedan od stožernih igrača generacije koja je osvojila čak četiri Lige prvaka. Vrhunac Modrićeve karijere u Madridu bila je prošla godina kada je proglašen najboljim nogometašem svijeta u svim relevantnim izborima, uključujući Zlatnu loptu.

Prošlog je ljeta navodno htio otići u Inter nakon što je klub napustio Cristiano Ronaldo. No Florentino Perez nije htio ni čuti za tako nešto jer se pretpostavljalo da će Modrić biti proglašen najboljim. To si Realov gazda nije smio dopustiti jer marketinški je vrlo važno imati u momčadi najboljeg na svijetu.

Modrić se dio sezone mučio s formom, ali se othrvao problemima i kritikama te u drugom dijelu sezone opet igra sjajno pod Santiagom Solarijem. Kada igra Modrić, igra i Real, a to se najbolje vidjelo u iznenađujem porazu od Girone, kada hrvatski kapetan nije igrao zbog kartona.

Dinamo na ždrijebu Europske lige izvukao Benficu, prva utakmica na Maksimiru! Dinamo - Benfica (Foto: GOL.hr) Dinamo u ždrijebu Europske lige (Foto: AFP)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider