Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Komentirao derbi

Napadač Dinama srpskim medijima: "Ademi sam ima više titula prvaka od Hajduka"

Komnen Andrić komentirao je najveći derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza srpskog napadača Komnena Andrića je solidna sezona u dresu Dinama. Osvojen je naslov prvaka Hrvatske, a u 25 prvenstvenih nastupa upisao je šest golova i četiri asistencije.

Do povratka u Hrvatsku i početka ljetnih priprema s Dinamom za narednu sezonu, Andrić je dao veliki intervju za srpski Blic u kojem se osvrnuo na najveći derbi hrvatskog nogometa između Dinama i Hajduka.

"U Splitu su ljudi strašni fanatici. Cijeli grad živi za klub, uvijek ih bude po 20, 30 tisuća na tribinama. U prošlom dvoboju razbili su nam stakla na autobousu, gađali nas svime. To ponekad nadilazi sport, ali s druge strane daje neku posebnu draž utakmicama s Hajdukom", kazao je pa dodao:

"Donekle razumijem navijače Hajduka, u posljednjih 17 godina Dinamo je čak 16 puta bio prvak. Samo naš kapetan Arijan Ademi ima više titula prvaka nego Hajduk u cijeloj povijesti. To objašnjava njihovo ponašanje":

Usporedio je napadač Dinama kvalitetu hrvatske i srpske nogometne prve lige.

"Rekao bih da je hrvatska liga bolje od srpske. Svi klubovi daju dobre ugovore, dovodi se kvalitetni igrači iz inozemstva. Svaka momčad ima dobrog trenera. Kvaliteta terena ne može se mjeriti sa terenima u Srbiji. Uvjeti su odlični. Tereni su fenomenalni i u zimskom razdoblju. Sve to utječe na kvalitetu i zato mislim da je hrvatska liga jača", zaključio je napadač koji je prije tri godina preselio iz redova zaprešićkog Intera u Dinamo za odštetu od milijun eura.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider