Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pretjerao je

Komak sasuo paljbu nakon poraza: "Treba očistiti gamad. Čitav svijet zna da smo lopovi"

Gazda Zrinskog Ivan Komak je osuo paljbu na HNS i suce nakon poraza od Šibenika.

Ivan Komak (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Ivan Komak, kontroverzni vlasnik Zrinskog, rigao je vatru nakon poraza od Šibenika (0:2) u ključnom susretu za ulazak u SuperSport HNL.

"Ovo je bezobraština. Ja ću tražiti izuzeće ovog suca. Ali on ima još dvije godine suđenja i zato su njega dali jer on može sutra biti razriješen. I moji prijatelji Osječani podvili su rep. Sve to ide od Kustića i vrha HNS-a", započeo je Komak pred okupljenim novinarima pa nastavio:

"Nagodinu ću biti prvak! Sve znam sada. Treba očistiti gamad. Ići ćemo po županijama, ovaj vrh treba skinuti. Gledajte, mi smo treći na svijetu. Nemamo poligona, nemamo ništa, šta mi imamo?"

Komak sasuo paljbu na hrvatske suce

"Nemamo suca na Svjetskom prvenstvu. Pa kako ćemo imati s ovakvim suđenjem? Tko smo? Čitav svijet zna da smo lopovi! Ja se s time ne slažem da se Hrvatska tretira kao lopovska organizacija, a to je tako. Danas se pokazalo da ovo nema veze s nogometom.

Čiji su to interesi? Netko s vrha može zapovijedati kako hoće. Rekao sam, ne treba skinuti samo suce, treba skinuti prva tri čovjeka s vrha! Tko je delegirao ove suce, njega treba skinuti! Ja ću se žaliti UEFA-i pa da vidimo. Ja na ovome neću stati. Ja sam privrednik, ali ovo je čista krađa", prenosi Nacional.

Tvrdi da Zrinski smeta HNS-u

Gazda Zrinskog tvrdi da će zbog ovog hrvatska nogometna reprezentacija loše proći na Europskom prvenstvu:

"Sve se to vraća. Ne možete vi jednoga gaziti tek tako. Mi imamo divnu reprezentaciju, ali kako radimo, netko to mora platiti. To sam htio reći. Suca krivim za poraz, prvo dosudi njima nepostojeći penal, onda treba dosuditi penal za nas, a da nam crveni karton. Što hoćemo više? Bez dva igrača smo ostali. Da smo bili kompletni, zabili bismo im tri, četiri komada. Sramota za hrvatsku demokraciju i državu i naciju!

Otkrio je zašto misli da Zrinski smeta HNS-u:

"Mislili su da ja neću doći do ovog mjesta. Kad je došla voda do vrata. HNS-u smeta Zrinski jer sam rekao da ću mijenjati vrh. To smeta Marijanu Kustiću, Vučemiloviću i takvima… Politika je to, zna se to sve. Ali Zrinskog će biti, a Kustića neće biti", zaključio je Komak.

Mario Carević Carević: "Ne zanima me što kaže Komak. Vidjet ćete tko je prvi provocirao" divider

Šibenčani slave gol protiv Zrinskog Šibenik slavio u ključnom susretu za povratak u HNL! Sudac pokazao četiri crvena, ružne scene na kraju utakmice divider

Gradski vrt VIDEO Šibenik zabio s bijele točke, a onda je izbio sukob u svečanoj lož: Policija morala intervenirati divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta