Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Određen datum

Vraća se Serie A: Talijanski prvoligaši izglasali datum povratka na teren

Pandemija bolesti COVID-19 koja je žestoko pogodila Italiju zaustavila je nogometna natjecanja 9. ožujka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klubovi talijanske Serie A na Generalnoj skupštini održanoj u srijedu glasali su za nastavak prvenstva 13. lipnja, ali konačnu odluku će donijeti talijanska vlada.

Florentino Perez (Foto: AFP) Real pokazao Barci i Dinamu kako se to radi: Valja se velika oluja, Perez vješto skriva pravu dramu divider

Pandemija bolesti COVID-19 koja je žestoko pogodila Italiju zaustavila je nogometna natjecanja 9. ožujka, a nakon što je vlada odobrila klubovima povratak momčadskim treninzima od sljedećeg ponedjeljka, očekuje se da bi uskoro mogla i odlučiti kad bi se moglo nastaviti prvenstveno natjecanje.

"Što se nastavka sportskih aktivnosti tiče, 13. lipnja je naznačen kao mogući datum nastavka prvenstva... u skladu s medicinskim protokolima za zaštitu igrača i svih ostalih koji će biti uključeni", stoji u priopćenju Serie A.

Ante Rebić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić, Mario Mandžukić i Duje Ćaleta-Car (Photo: Petar Glebov/PIXSELL) Za ovom dvojicom danas luduju djevojke, pogledajte ih kad su bili cimeri kao klinci divider

Klubovi su također pozvali televizijske kuće da "poštuju rokove za plaćanje za prava prijenosa kako bi zadržali konstruktivne odnose s njima".

Skoro odustao od rukometa, a sada igra s najboljima

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider