Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rekorder svjetskih prvenstava

Legendarni napadač opasno se približava mjestu glavnog trenera Bayerna

Miroslav Klose potpisao je jednogodišnji ugovor s minhenskim Bayernom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji strijelac svjetskih prvenstava Miroslav Klose potpisao je jednogodišnji ugovor s minhenskim Bayernom kao pomoćni trener Hansiju Flicku i to od početka sljedeće sezone, objavio je njemački prvak u četvrtak na svojim službenim stranicama.

Igrači Borussije Dortmund slave pogodak (Foto: AFP) Sjajna vijest za ljubitelje nogometa: Poznati svi datumi odigravanja Bundeslige do kraja sezone! divider

Klose, koji je zabrio rekordnih 16 golova na svjetski prvenstvima i osvojio naslov svjetskog prvaka s Njemačkom 2014., bio je trener mlade momčadi Bayerna zadnje dvije godine otkako je otišao u igračku mirovinu 2016.

"Dobro se poznajemo još iz reprezentacije, imamo povjerenja jedno u drugo, kako profesionalno tako i osobno", kazao je 41-godišnji Klose. "Za mene je ovo sljedeći korak u trenerskoj karijeri".

gol expired Jedan od najvećih boksačkih mečeva godine i Anthony Joshua dolaze u Hrvatsku? ''Sviđa nam se ta opcija'' divider

Flick je bio pomoćni trener Joachimu Loewu kada je Njmeačka osvojila naslov svjetskog prvaka 2014., a Klose stigao do svog rekorda.

Klose je u karijeri igrao i za Kaiserslautern, Werder te za Lazio u Italiji.

HNL se nastavlja...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider