Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NE IDE I NE IDE

Kloppova katastrofalna sezona se nastavlja: Japanac pogotkom u 92. minuti izbacio Liverpool iz Kupa

Brighton and Hove Albion slavio je protiv Liverpoola u susretu FA Cupa rezultatom 2:1.

Mitoma i suigrači slave (Foto: Afp)

Dva tjedna nakon što na Falmer stadionu doživjeli teški ligaški 3:0 poraz od Brighton and Hove Albiona, nogometaši Liverpoola pognutih glava vraćaju se s tog stadiona i nakon susreta FA Cupa.

Njih je iz istog Brighton eliminirao rezultatom 2:1, u jednoj vrlo dramatičnoj utakmici. I to pogotkom u trenucima kad su navijači Liverpoola već smišljali planove za posjetu ponovljene utakmice koja bi se odvila na njihovom Anfieldu.

Liverpool ovog puta poveo

U jednom izjednačenom susretu, puno zanimljivijem nego spomenutom ligaškom, Liverpool je prvi poveo i to u 30. minuti preko Harveya Elliotta. On je sjajno utrčao u prostor nakon dodavanja Salaha te matirao Jasona Steelea.

Brighton je izjednačio u 39. minuti preko Lewisa Dunka. Odigrali su domaći akciju nakon udarca iz kuta, koju je obrana Liverpoola očistila do Tariqa Lampteya. On je opalio s preko 20 metara, a u kaznenom prostoru je loptu skrenuo kapetan Lewis Dunk, kojem se tako piše pogodak.

Domaći su do prolaska u osminu finala došli u 92. minuti, kad je prekrasan pogodak zabio Kaoru Mitoma. On je na drugoj vratnici dočekao ubačaj Estupinana, loptu smirio, lažnjakom "na ćevape" poslao Joea Gomeza te zakucao pod gredu.

Japanac je ovim velikim pogotkom potvrdio svoju fenomenalnu formu, a Jurgena Kloppa i Liverpool stavio u još veće probleme. U ligi su trenutno na devetom mjestu, a u Ligi prvaka ih čeka susret protiv Real Madrida.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider