Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispao glup

Klopp želio poniziti novinara s "vjerojatno nikad nisi igrao nogomet", a on imao bolju karijeru od njega

Jürgenu Kloppu nije bilo po guštu pitanje novinara Neduma Onuohe, inače bivšeg braniča s više od stotinu nastupa za Manchester City.

Maldini i Klopp (Foto: Afp)

Liverpoolov menadžer Jürgen Klopp poslije utakmice morao je odraditi standardan intervju, ali čini se kako mu nije dobro sjelo pitanje bivšeg braniča Cityja, a sad novinara Neduma Onuohe, kojem je pokušao vratiti komentarom koji često koriste nervozni treneri kad rezultat ne ode po njihovu planu, ne znajući kako je taj novinar donedavno profesionalno igrao.

Liverpool vs. Wolves Liverpool i Wolves odigrali 2:2 u sjajnoj utakmici, no iza dva pogotka ostali su sudački repovi divider

Njegovi su remizirali s Wolvesima 2:2 i morat će ponoviti svoju utakmicu u trećem kolu FA kupa, a poslije nekoliko minuta čudnog intervjua presjekao je Onuohu komentarom:

"Trenutačno nisam siguran jeste li ikada igrali nogomet, ali takve se situacije ponekad događaju u ovom sportu", bahato je komentirao frustrirani Nijemac.

Novinar ima više od 100 utakmica za City, Klopp je uglavnom igrao po niželigašima

Na njegovu žalost, ispitivao ga je čovjek koji je 16 godina profesionalno igrao nogomet. Debitirao je za Manchester City 2004. godine i odigrao više od stotinu utakmica za Građane, a kasnije je nosio još dresove Sunderlanda, QPR-a i Real Salt Lakea.

Jürgen Klopp Klopp digao glas protiv sumanutih zimskih transfera: "Nije ovo monopoli!" divider

Štoviše, njegova karijera, u kojoj je odigrao 426 utakmica, u usporedbi s Kloppovom, u kojoj je natukao 347 utakmica po nižim ligama, djeluje vrlo impresivno.

"Nisam ga želio upoznavati sa svojom karijerom. Znate što, ustvari? Da je bio bolje volje, vjerojatno bih mu spomenuo da sam nekoć bio igrač. Ali nije bio raspoložen i nisam želio da moj prvi izlet u novinarske vode s ovako važnom ličnošću završi kao svađa", objasnio je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider