Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povremeno ''ubija atmosferu''

Liverpool pred povijesnim dosegom, ali Klopp se ne može otresti jednog straha: ''Ne smijemo si lagati''

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp inzistira na tome da se ne boji gubitka utakmice, ali potraga za poboljšanjem znači da povremeno ''ubija raspoloženje''.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako Redsi izbjegnu poraz od Sheffielda na Anfiledu, proći će 12 mjeseci bez izgubljene prvenstvene utakmice, a bivši menadžer Arsenala Arsene Wenger usporedio ih je s njegovom neponovljivom sezonom 2003./2004.

Liverpool je na Anfieldu pobijedio u 17 premierligaških utakmica otkako je Leicester izvukao remi prije godinu dana, što je drugi najbolji takav niz u klupskoj povijesti, a neporaženi su u 50 domaćih utakmica koje traju od travnja 2017. godine.

''Ne bojite se poraza u situaciji u kojoj se mi nalazimo, ali još uvijek znate da je to moguće – to je jedan od tri moguća rezultata'', rekao je Jürgen Klopp.

Sadio Mane (Foto: AFP) Real pokrenuo bombastičnu operaciju: Zidane želi veliku zvijezdu Liverpoola! divider

''Stalno sam zabrinut za različite stvari. Nije da želim biti – volio bih lagan život, ali ga nemam. Trudim se povećati vjerojatnost da pobijedim svaku utakmicu, Nisam siguran što je Wenger mislio za vrijeme kada su bili nepobjedivi, ako je to znao prije utakmice. Za mene, nažalost, nije tako. Ali mogu reći da se ne bojimo poraza'', dodao je menadžer Redsa.

Posljednji put Liverpool je pobijedio Wolvese na Anfieldu zahvaljujući povoljnoj odluci VAR-a kojom je poništeno izjednačenje gostiju. Razina izvedbe bila je razumljiva s obzirom na broj odigranih utakmica Kloppove momčadi.

''Bili smo zadovoljni rezultatom, ali igra nam je dala puno prostora za napredak. Ne morate biti posebno pametni da biste to vidjeli. Rekao sam dečkima što mislim da smo trebali napraviti bolje odmah nakon utakmice i možda je to ubilo pobjedničko raspoloženje. Ne bismo si trebali početi lagati kao da je sve u redu kad nije, jer moramo raditi na tome da se poboljšamo'', zaključio je Klopp.

gol expired Barca ga otpisala pa postao otkriće lige: ''Otišao bih u Real, ali obećao sam da ću postati jedan od najboljih u Engleskoj'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider