Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije opravdao očekivanja

Klopp pred derbi protiv Citya: ''Nemojte uspoređivati Nuneza i Haalanda, Darwin bi zabio više pogodaka da igra u Cityu''

Jurgen Klopp najavio je sutrašnji derbi između Liverpoola i Manchester Citya.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool dočekuje Manchester City u lošoj formi, nikad lošije nisu izgledali u Kloppovih sedam godina na klupi kluba s Anfielda, trenutno su na 11. mjestu na ljestvici Premiershipa. Građani pak dolaze na Anfield izuzetno motivirani uzeti nove bodove u borbi s Arsenalom za vrh ljestvice.

Gorica - Hajduk Dramatična utakmica u Velikoj Gorici: Livaja u 98. minuti zabio za pobjedu Hajduka! divider

Na press konferenciji prije utakmice s Manchester Cityjem, Klopp je kritizirao svoju momčad jer Nunezu nije dala dovoljno prilika za postizanje pogotka, kao što to rade aktualni prvaci s Haalandom.

gol expired Ancelotti se prisjetio prošlog El Clasica: ''Ovaj put neću ništa izmišljati, nema eksperimenata'' divider

"Dopustite mi da vam kažem jednu stvar. Mislim da bi Darwin Nunez zabio nekoliko golova više ove sezone da je igrao za Manchester City. Moramo poboljšati našu igru i češće ga stavljati u situacije za postizanje pogotka. Nije trenutak da se uspoređuje s Erlingom Haalandom. Nadam se da ne razmišlja o tome", rekao je Klopp, prenosi talkSPORT.

gol expired Čačić najavio meč s Varaždinom: ''Oni uz nas igraju najbolji nogomet u ligi, pribojavam se ove utakmice" divider

Mladi Urugvajac stigao je kao veliko pojačanje na Anfield u transferu vrijednom 75 milijuna eura. 23-godišnjak je zasad nastupio 10 puta za Liverpool, a upisao je četiri gola i dodao jednu asistenciju.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider