Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnogi će se složiti s njim

Klopp poludio i otvorio dušu: Englezi nisu htjeli prikazati njegov intervju

Menadžer Liverpoola ogorčen je nogometnim kalendarom u vrijeme pandemije koronavirusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool se pobjedom protiv Leicestera bodovno izjednačio s liderom Tottenhamom, ali poslije utakmice Jürgen Klopp bio je ogorčen.

Nije razlog u samim zbivanja na terenu, dapače, oduševili su ga pristup i igra njegovih igrača u situaciji kad mu je dosta prvotimaca bilo izvan stroja.

Klopp je bijesan zbog prenatrpanog nogometnog kalendara u vrijeme pandemije koronavirusa, a kao krivce vidi televizijske kuće koje inzistiraju na odigravanju svih klupskih i reprezentativnih natjecanja s obzirom na to da su uplatile mnogo novca za televizijska prava.

"Ako se vi i BT Sport ne dogovorite, mi smo svi gotovi", poručio je Klopp u izjavi za Sky, televizijsku kuću koja zajedno s BT Sportom prenosi utakmice engleske Premierlige.

Sky nije htio pustiti razgovor s njim, ali zato je sve prenio američki NBC.

gol expired Liverpool oduševio protiv Leicestera i ponovno je na vrhu Premierlige divider

"Ako nastavimo igrati srijedom i četvrtkom navečer u europskim kupovima i za reprezentacije, pa onda opet subotama i nedjeljama u podne u Premierligi, nisam siguran da ćemo završiti sezonu sa zdravih 11 igrača. To nije samo problem Liverpoola, to se itekako tiče i engleske reprezentacije", zagrmio je Klopp.

"Ako mi netko počne spominjati ugovore o TV pravima..."

"Ne mogu vjerovati da u ovako specifičnoj godini mi moramo uopće razgovarati o nužnosti promjena. Svi igrači govore da je ovo izrazito teško i zbilja jest tako, ali se ništa ne mijenja. Ovaj tjedan mi igramo u srijedu navečer u Bergamu protiv Atalante i već u subotu u 12:30 čeka nas gostovanje kod Brighton & Hove Albiona. Razmišljam o tome da unaprijed pošaljem bodove u Brighton..."

Karizmatični Nijemac za kraj je poručio:

"Ako mi netko opet počne spominjati ugovore o TV pravima, stvarno ću poludjeti. Ovo je sezona COVID-a, svi se moramo prilagoditi. Takva je situacija i sve se promijenilo, ali jedino neki ljudi mašu ugovorima i govore: 'Imamo ovo potpisano pa to zadržavamo.'"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider