Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tome se nisu nadali

Klopp i Liverpool u problemima nakon što je Anfield zanijemio: ''To nije dobar znak''

Liverpool je odlično otvorio novu sezonu Premierlige, ali se i suočio s potencijalno dužim izostankom prvog vratara Alissona.

Alisson Becker (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jürgen Klopp priznao je da se suočava s nedostatkom golmana ako Alisson Becker bude morao duže izbivati s terena. Alisson je morao napustiti igru u 39. minuti protiv Norwicha nakon što se poskliznuo kod ispucavanja lopte i ozlijedio list desne noge.

Iako na prvu nije izgledalo kao ozbiljan problem, Jürgen Klopp nije zvučao optimistično.

''Ozljeda lista i to je to'', rekao je menadžer Liverpoola te automatski otpisao brazilskog vratara za utakmicu europskog Superkupa protiv Chelseaja.

''Nije mogao nastaviti, to nije dobar znak, i moramo vidjeti. U srijedu sigurno neće igrati'', dodao je Klopp.

Slavlje Liverpoola (Foto: AFP) Furiozan start Liverpoola: Salah i društvo natrpali novaka Premierlige, Alisson zabrinuo Anfield divider

Tako je Španjolac Adrian, koji je samo četiri dana nakon što je potpisao za klub kao slobodan igrač, morao stati između vratnica Redsa te bi jedno vrijeme mogao biti prvi vratar aktualnog prvaka Europe.

Problem je što Klopp nema baš puno opcija za rezervnog vratara, odnosno krajnje je kratak s drugim vratarom u seniorskom sastavu. Caoimhin Kelleher se oporavlja od loma ruke.

''Caoimhin se vratio treninzima, ali nije na 100 posto. Moramo vidjeti kako sada reagira. Jednom mlađem nije dopušteno igrati, on ima samo 16 godina, a drugi je imao povredu lakta u ranoj fazi sezone. Pa da, malo smo kratki na toj poziciji'', zaključio je Klopp.

Bayernu propada velika želja, pa Kovač dovodi Hrvata: Pregovori u naprednoj fazi! Ivan Perišić (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) +1 Niko Kovač (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider