Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Alisson za povijest

Klopp i Liverpool ostvarili najbolji start u povijesti, ali Manchester City je nemilosrdan

Liverpool je na gostovanju pobijedio Burnley s 3-1 i tako ostvario najbolji start u 126-godišnjoj klupskoj povijesti.

Van Dijk i Jürgen Klopp (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Liverpool je ove sezone osvojio 39 bodova iz 15 utakmica (12 pobjeda i tri remija) i navijači bolji start teško da su mogli poželjeti. No to je trenutno dovoljno samo za drugo mjesto, jer Manchester City također ne posustaje.

Liverpool je u posljednjoj utakmici pobijedio Burnley, nastavivši lov za vodećim Manchester Cityjem za kojim zaostaje dva boda. Zanimljivo, sva tri gola pala su u drugom poluvremenu. Domaćin je poveo u 54. minuti preko Corka, no Redsi su u nastavku okrenuli rezultat.

Iako je ostvario najviše bodova u ovoj fazi natjecanja u klupskoj povijesti, Jürgen Klopp se ne smije opustiti ni jednu utakmicu, jer njegov najveći rival i bez Kevina De Bruynea izgleda vrlo moćno u Premierligi.

Spomenimo i kako je Brazilac Alisson došao do brojke od prvih 15 premierligaških utakmica bez poraza, čime je izjednačio klupski rekord koji je u tom natjecanju postavio Javier Mascherano 2007. godine.

Kako je kultni klub opet postao hit: Jedinstvena priča u Hrvatskoj, u 3. ligi traži se karta više Ispunjena Krimeja (Foto: www.torpedo.media) Koreografija Red Fuckersa (Foto: www.torpedo.media) Ivor Weitzer (Foto: www.torpedo.media) +6 Vedran Gerc slavi pogodak s momčadi (Foto: www.torpedo.media)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider