Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li ovo moguće?

Kakav nesretnik: Predmet sprdnje na nevjerojatan način srušio okladu o kojoj bruji Engleska

Koeficijent 67 pao je doslovno u zadnjim sekundama sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gotova je Premierliga i zbrajaju se dojmovi nakon još jedne sezone u domovini nogometa.

Jedna od najvećih priča zasigurno je Manchester United, posrnuli div koji je procvjetao u nastavku sezone i navijačima probudio nadu da će se Crveni vragovi uskoro opet boriti za naslov. Na kraju su završili treći.

Pobjedu 2:0 protiv Leicestera u izravnom okršaju za Ligu prvaka potvdio je Jesse Lingard u 97. minuti. Kasper Schmeichel se poigravao pred svojim golom, a Lingard mu je oteo loptu i zabio u praznu mrežu.

Kamzat Čimaev Poput tornada zaludio MMA svijet: UFC dobio novu zlatnu koku? "Ja nisam McGregor" divider

Bila je to velika sreća za Lingarda koji je zabio prvi gol sezone, ali i velika nesreća za jednog engleskog kladioničara koji je tako ostao bez finog dobitka.

Njegova oklada je bila da Lingard, često predmet sprdnje zbog svojih igara i tragikomičnih reakcija, neće zabiti ni asistirati u cijeloj sezoni Premierlige. Na 10 uloženih funti trebao je zaraditi čak 670 (5.529 kuna), ali na kraju mu je oklada pala doslovno u zadnjim sekundama sezone.

Nesreća ovog kladioničara brzo se proširila društvenim mrežama. Neki sugeriraju da bi mu štetu trebao nadoknaditi Schmeichel koji je nepotrebnim poigravanjem čovjeku izbio novac iz džepa.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider