Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovačev Monaco pobijedio

Zvezda kiksala u Ligi prvaka i zakomplicirala mogući sudar s Dinamom

Odigrane su prve utakmice 3. pretkola Lige prvaka. Kovačev Monaco je uzeo pobjedu protiv Sparte.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Beogradska Crvena zvezda, potencijalni Dinamov suparnik u zadnjem pretkolu Lige prvaka, u utorak je na domaćem terenu protiv moldavskog Sheriffa iz Tiraspola odigrala 1:1 u prvoj utakmici 3. pretkola.

Gosti su poveli u 33. minuti iz slobodnog udarca sa 20 metara, a strijelac je bio Frank Castaneda.

Zvezda je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1), nakon gužve u 16-ercu francuski napadač Lois Diony je pospremio loptu u mrežu iz neposredne blizine. Crvena zvezda je 58. minuti ostala s igračem manje nakon što je Gabonac Guelor Kanga zaradio drugi žuti karton.

Malmoe je kod kuće dobio Glasgow Rangers s 2:1. Šveđani su vodili 2:0 golovima Sorena Rieksa (47) i Veljka Birmančevića (49) sve do pete minute sudačke nadoknade kada je za škotskog prvaka zabio Steven Davis (90+5).

gol expired Oni su među najbrutalnijim navijačima u Europi: Dogovaraju tučnjave, treniraju MMA, upadaju na teren i tuku protivničke igrače divider

Antonio-Mirko Čolak igrao je Malmoe do 88. minute, a Borna Barišić za Rangerse cijeli susret.

Monaco, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, je u gostima svladao prašku Spartu sa 2:0 golovima Aureliena Tchouamenija (37) i Kevina Vollanda (59).

Sugovornica iz Dubrave U Dubravi nakon nereda uništeni brojni kafići, svjedokinja tučnjave: "Bježali su po krovovima i dvorištu. Još sam u šoku, ne znam što se dogodilo" divider

Ukrajinski Šahtar je u gostima dobio belgijski Genk sa 2:1, a pobjednički gol zabio je Brazilac Alan Patrick u 81. minuti. PSV je stekao uvjerljivu prednost uoči uzvrata, na svom stadionu je pobijedio danski Midtjylland s 3:0, a sva tri gola su pala u prvih pola sata.

Hrvatski golman Kristijan Kahlina branio je za bugarski Ludogorec, koji je u gostima kod grčkog Olympiakosa odigrao 1:1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider