Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NEVJEROJATNO

Kessie od Milana traži pravo bogatstvo, želi veću plaću od Rebića i Ibrahimovića

Kessieju je ovo peta sezona u Milanu, a prve dvije bio je na posudbi iz Atalante.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pregovori AC Milana i veznjaka Francka Kessieja o produženju ugovora zastali su na visini plaće. Ono što "Rossoneri" nude je znatno ispod zahtjeva reprezentativca Obale Bjelokosti.

Talijanski mediji objavili su da je Milan podigao ponudu i da ona sada iznosi 6,5 milijuna eura po sezoni. No, Kessie traži 9 milijuna.

gol expired Postava Hrvatske za Maltu i Rusiju: Osjetljiva situacija - jedan senator ispada, pitanje centarfora i vratara rasplamsava polemike divider

Kessieju ugovor ističe na kraju ove sezone i tada će, ako se ne dogovore, moći napustiti klub bez odštete, a za njega se interesiraju Manchester United, Arsenal i Paris Saint-Germain.

gol expired Brige za Dalića: Čak petorici Vatrenih prijeti zabrana igranja protiv Rusije ako dobiju žuti karton divider

Kessieju je ovo peta sezona u Milanu, a prve dvije bio je na posudbi iz Atalante, koja ga je u srpnju 2019. prodala Milanu za 24 milijuna eura. Cijelo vrijeme je standardni prvotimac i za "Rossonere" je skupio 196 nastupa i zabio je 32 gola.

Veznjak Milana traži veću plaću od Rebića i Ibrahimovića. Rebić, navodno, ima 3,5 milijuna eura po sezoni, a Ibrahimović sedam milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider