Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasna aluzija

Kek riga vatru nakon poraza Rijeke: "Danas je slučajno sudio sudac iz Osijeka"

Rijeka je izgubila na gostovanju u Puli, a Matjaž Kek ironično se obratio novinarima na izlasku iz press dvorane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rijeka je neočekivano izgubila u Puli, Istra je slavila 1:0, dala je gol iz praktički jedinog udarca u okvir vrata, a gosti su promašili dosta zrelih šansi. I uz sve neiskorištene prilike, Riječani su možda trebali dobiti jedanaesterac za igranje rukom Kokorovića. Međutim, sudac je procijenio drugačije.

"Jedanaesterac je možda bio, ali ne želim o tome govoriti dok ne vidim analizu, a time bi i umanjio zasluženu pobjedu Istre", kazao je trener Rijeke Matjaž Kek nakon utakmice.

„Čestitke Istri. U nogometu se događaju utakmice u kojima, uz svu premoć i šanse, ne osvojiš ni bod. Jednostavno u ovakvim utakmicama, s kvalitetom kojom imamo, moramo realizirati te prilike“, kazao je trener Kek, a prenosi službena web stranica Rijeke.

„Igračima na kraju nemam što puno zamjeriti, uložili su silan trud i energiju, vidjeli ste sve te šanse. To tako zna biti, jedan udarac i izgubiš utakmicu“, zaključio je Kek.

Radio Rijeka prenosi da je slovenski stručnjak na izlasku iz press dvorane dobacio novinarima:

„Danas je slučajno sudio sudac iz Osijeka.“

A sudio je Damir Batinić, najpoznatiji po jedanaestercu koji je prošle sezone dosudio za Dinamo u Vinkovcima, kada je Soudani u finišu utakmice, kod rezultata 1:1, ničim izazvan pao u šesnaestercu Cibalije, a Batinić spremno dosudio najstrožu kaznu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider