Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drama u Vinkovcima

Dinamu dosuđen nevjerojatan jedanaesterac za pobjedu!

U susretu 22. kola Prve HNL Dinamo je u Vinkovcima pobijedio Cibaliju 2-1, a pobjednički pogodak ''modri'' su zabili iz dvojbenog kaznenog udarca u 89. minuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je bio bolji, dominirao je cijeli susret, međutim još će se dugo pričati o kaznenom udarcu kojeg je Damir Batinić dosudio u posljednjim trenucima susreta za ''modre''.

Hrvatski prvak poveo je u 72. minuti golom Armina Hodžića koji je sjajnim udarcem s desetak metara pogodio u rašlje. Domaćin je u 87. minuti uspio izjednačiti nakon ubačaja iz kornera, a strijelac je bio Ivan Zgrablić. Međutim, radost domaćih navijača kratko je trajala. Tri minute kasnije Batinić je dosudio više nego dvojben kazneni udarac za Dinamo nakon što je Soudani pao u kaznenom prostoru.

Hodžić je bio siguran i Dinamo je došao do pobjede kojem je nastavio ''lov'' za vodećom Rijekom.

Bila je ovo četvrta uzastopna pobjeda Dinama, te 13. utakmica bez poraza.

S druge strane Cibalija je upisala sedmi poraz u posljednjih osam kola. Posljednju pobjedu Vinkovčani su ostvarili 31. listopada 2016. protiv Splita.

Rijeka vodi na ljestvici sa 55 bodova, Dinamo je drugi sa 52 boda i utakmicom više dok je treći Hajduk sa 41 bodom. Cibalija je posljednja s devet bodova, tri manje od Splita na devetoj poziciji koja osigurava dodatne kvalifikacije.

Pomažu li suci Dinamu u nastavku prvenstva?

Ukupno glasova:

 

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider