Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
MORA NA OPERACIJU

Katastrofalne vijesti iz Londona: Ivan Perišić teško se ozlijedio i završio sezonu!

Ivan Perišić ozlijedio je prednje križne ligamente.

Galerija Ivan Perišić Ivan Perišić Ivan Perišić +4 Perišić i Modrić

Tottenham je objavio loše vijesti za londonski klub, ali i hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Ivan Perišić ozlijedio je prednji križni ligament desnog koljena i morat će na operaciju. 

Ozljeda se dogodila pri kraju treninga u utorak bez kontakta sa suigračima.

Klub je u priopćenju odmah naveo kako je sezona za Perišića završena, a rehabilitacija počinje odmah.

Poznavajući Perišićev mentalitet i radnu etiku, to definitivno nije kraj karijere za hrvatskog nogometaša iako u veljači puni 35 godina.

Upitan nastup na Euru

S obzirom na težinu ozljede i najave kako ga neće biti do kraja sezone, upitan je zasad i njegov nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Ivan je na utakmicama protiv Latvije i Armenije pokazao koliko u njemu ima želje za igrom, a nosio je i kapetansku traku Vatrenih kada Modrića nije bilo u igri.

Perišić nije ove sezone bio član prvih 11 Tottenhama, ali je redovito ulazio s klupe i polako se vraćao u planove novog trenera Ange Postecogloua kao džoker. U svojoj zadnjoj utakmici protiv Sheffield Uniteda upravo je Perišić bio asistent za početak preokreta Spursa.

Ivan Perišić Ivan Perišić (Foto: Afp)

U Hajduk može doći naljeto nakon propuštene cijele sezone

Devastirajuća je to vijest i za navijače Hajduka koji su se nadali tijekom sezone, barem u veljači, vidjeti Ivana u bijelom dresu.

Hajduk i Perišić imali su obostranu želju za dolaskom na Poljud, no on ima oko šest milijuna eura vrijedan ugovor s Tottenhamom do kraja sezone. Nije uspio dogovoriti neki razlaz s londonskim klubom koji bi zadovoljio obje strane, pa se ta odluka prolongirala za zimu.

Dolazile su neslužbene informacije kako bi na kraju zimskog prijelaznog roka mogao doći na Poljud kada odradi više od polovice posljednje godine ugovora i ako Bijeli u tom trenutku budu u utrci za naslov prvaka.

No od toga sada neće biti ništa i u Hajduk se može vratiti besplatno na ljeto nakon propuštene cijele sezone kao oporavljenik od teške ozljede koljena.

Hoće li Perišić moći na Euro?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider