Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Umoran od podcjenjivanja"

Katalonci plasirali bombu: Nezadovoljni Modrić želi prijeći u Manchester City?!

Luka Modrić još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone, ugovor u Real Madridu mu traje do 30. lipnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još uvijek nije postigao dogovor s Real Madridom o novom ugovoru.

Stvari su na prvu prilično jasne – Modrić i sa 36 godina igra sjajno, a trener Carlo Ancelotti želi da ostane u klubu. Međutim, problem je u Florentinu Perezu.

Predsjednik Kraljevskoga kluba htio bi osvajača Zlatne lopte iz 2018. godine zadržati, ali pod bitno slabijim uvjetima. Prema postojećem ugovoru, potpisanom lani za ovu jednu sezonu, Modrićeva godišnja plaća je devet milijuna eura neto. Iznos je to koji mu Perez ne želi dati, a zbog sličnih problema je prošlog ljeta Real napustio dugogodišnji kapetan Sergio Ramos, koji je prihvatio lukrativnu ponudu PSG-a.

Katalonski El Nacional piše da bi njegovim stopama mogao i Modrić, ali ne u Pariz, već u drugi klub koji proteklih godina pogone petrodolari – Manchester City.

"Modrić je umoran od podcjenjivanja predsjednika Pereza", između ostalog stoji u tekstu.

Kako pišu Katalonci, Modrić i dalje traži ugovor na dvije sezone, s trajanjem do 30. lipnja 2024. godine, kada bi objesio kopačke o klin kao velika legenda Real Madrida. Prije godinu dana imao je razumijevanja za klub, prihvatio je smanjenje plaće kako bi se što lakše prebrodila financijska kriza prouzrokovana pandemijom koronavirusa, ali sad očekuje da mu Real to vrati.

Budući da s druge strane nema povratne informacije, počeo je razmišljati o drugim opcijama, a ona najozbiljnija je City, čiji trener Pep Guardiola obožava kapetana Vatrenih i rado bi ga doveo. City pritom nudi cijeli paket – prvo dvogodišnji boravak kod njih u Manchesteru, a zatim i angažman u svojem satelitskom klubu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ove napise treba uzeti s određenom rezervom jer dolaze iz katalonskih medija, a opće je poznato koliko podmetanja klipova ima u Španjolskoj između medija sklonih Realu i Barceloni. Ipak, ono što je sasvim neupitno jest činjenica da Guardiola i igrači Cityja čekaju Modrića raširenih ruku…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider