Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odbio bogatu ponudu

Katalonci tvrde: Ovo je Modrićeva odluka o reprezentaciji, a Real je već spremio oproštajni video

Kako tvrdi poznati katalonski medij, Luka Modrić ostaje u reprezentaciji i za Euro.

Luka Modrić (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Luka Modrić kreće na još jedne pripreme s Real Madridom. Maestro veznoga reda nedavno je potpisao produženje ugovora s Real i pobrao brojne simpatije navijača.

Nije tajna da je Modrić bio velika želja Al Nassra, koji ga je htio vidjeti u paru s Marcelom Brozovićem, no on je to odbio i njegova je želja bio samo Real Madrid.

Modrić uživa na odmoru, u lipnju je igrao za Hrvatsku u finalu Lige nacija. U dvoboju protiv Španjolske 30 tisuća hrvatskih navijača mu je zapjevalo ''Ostani tu'', popularni hit Miše Kovača, a izgleda da će Modrić stvarno ostati.

Prema pisanju katalonskog Sporta, Modrić će ostati u reprezentaciji do Eura 2024. godine, a Real će napustiti na kraju iduće sezone i možda prihvatiti bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.

Zlatko Dalić Stari Dalićev prijatelj skenira izbornika: Je li ga slava promijenila i dokad će voditi Vatrene? divider

''U veljači su Saudijci poslali ponude Modriću i Benzemi, ali ništa se nije događalo sve dok dva saudijska emisara nisu stigla u Madrid s novim ponudama, koje su bile znatno bogatije. Modrić je s Realom ugovor trebao obnoviti kao i inače, na kraju sezone. No kada je stiglo vrijeme za produljenje, Modrić je šutio i otišao na okupljanje Vatrenih. Koncentrirao se na završnicu Lige nacija'', tvrdi Sport pa dodaje:

''Modrićev odlazak bio je vrlo blizu. Čak toliko blizu da mu je Real pripremio oproštajni video, sličan onome koji se prikazao na Benzeminu oproštaju. Hrvatski je kapetan u Nizozemskoj imao razgovor sa svojim izbornikom Zlatkom Dalićem u kojem je potvrdio svoju namjeru: oprostiti se od reprezentacije nakon Eura 2024. u Njemačkoj. Dalić je tome dao znak podrške. Poglavlje s reprezentacijom tu se zaključilo, a onda je došao red na Real Madrid. Igrač je zvao iz Nizozemske zahtijevajući sastanak s klubom po završetku Lige nacija, što je protumačeno kao da želi otići. Ipak, Hrvat je rekao da bi htio ostati još jednu sezonu u Madridu te hrvatskoj reprezentaciji pa se onda preseliti u Saudijsku Arabiju.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider