Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Došao do brojke od 100 golova

Pljuska Realu: Nije samo Messi nego je i Neymar bolji igrač od Cristiana Ronalda

Katalonski dnevni list Sport mišljenja je kako je Neymar bolji igrač od najveće zvijezde Reala Cristiana Ronalda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već godinama traje rasprava tko je veći igrač, Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo. Argumenata ima za i jednog i drugog, iako je Messi veći talent i radi stvari koje mnogi mogu samo sanjati. No, Ronaldo je stroj za golove i svakako jedan od najvećih igrača u povijesti.

Međutim, katalonski tabloid Sport na svojoj naslovnici objavio je kako je Neymar drugi najbolji igrač na svijetu. Naravno, iza Messija. U Madridu, ali i drugim sredinama gdje ne favoriziraju Barcu ne bi se složili s takvim stavom.

Ono što znamo je da je Messi početkom godine osvojio Ballon d'Or, a Ronaldo je okrunjen za najboljeg na Fifinoj ljestvici. Kako Messi nije nastupio u zadnjem susretu za Barcelonu, momčad je do pobjede kod Granade vukao Neymar, koji se ponovno predstavio u sjajnom izdanju s nekoliko bravuroznih poteza.

Sve to, ali i činjenica da je došao do jubilarnog 100. pogotka u dresu Barce natjerala je katalonske medije da se raspišu kako ne samo da imaju najboljeg igrača na svijetu, nego dvojicu najboljih.

Ne trebamo previše objašnjavati kako je Neymar igrač svjetske klase bez obzira na sve. Brazilac je zabio pet golova u zadnjih pet utakmica, ali isto tako Ronaldo već godinama puni mreže Realovih protivnika. Katalonci, nažalost, nisu dali detaljniju analizu po čemu je to Neymar bolji od Ronalda, iako ima onih koji će se složiti s tim stavom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider