Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ispunio mi se san"

Novi veliki talent Hajdukove vratarske škole za Dnevnik Nove TV: "Najsretniji sam na svijetu"

Karlo Sentić branio je za Hajduk u derbiju s Dinamom.

Hajdukova vrata u derbiju s Dinamom čuvao je Karlo Sentić, 21-godišnji Dubrovčanin koji je već dulje vrijeme označen kao velika vratarska perspektiva i novi izdanak poljudske vratarske škole.

Sentić je iskoristio priliku uslijed izostanka ozlijeđenog Lovre Kalinića i dobro obavio svoj posao. Kod penala kojeg je izveo Bruno Petković nije mogao ništa, ali zato je sve ostale pokušaje igrača Dinama zaustavio, a stigao je umnogome i sudjelovati u izgradnji igre.

"60 minuta smo izdominirali Dinamo"

U razgovoru s reporterom Dnevnika Nove TV Ivanom Forjanom Sentić je otkrio svoje dojmove.

"Sanjaš te stvari osam godina otkako sam došao u Hajduk, pun Poljud i utakmicu s Dinamom. Zadovoljan sam jer sam ispunio svoj san, mislim da sam dobro reagirao, ali u drugu ruku ne mogu reći da sam zadovoljan jer mislim da smo 60 minuta igrali strašan nogomet, izdominirali Dinamo u svakom segmentu igre. Poslije smo se nesvjesno povukli, primili taj gol iz penala", izjavio je mladi vratar, optimističan uoči nastavka sezone:

"Uz ovu igru, da protiv svakog ponovimo ovako kako smo igrali prvih 60 minuta, za nas nema straha i mislim da ćemo im se približiti u što kraćem roku."

Što mu je trener Karoglan rekao?

"Da guštam. Otkad sam došao u Hajduk, sanjao sam te stvari. Rekao mi je da izađem na teren sa smješkom i da guštam."

"Da više nikad ne branim za Hajduk, opet sam najsretniji na svijetu"

Sentić dijeli svlačionicu s Lovrom Kalinićem i Danijelom Subašićem. Kako mu je raditi s dva takva čuvara mreže?

"To me više svi pitaju, da sam s Kalom i Subom. Radim s dva vratara koji su prepoznati u svijetu. Lovre je naš kapetan, naša jedinica, uz njega se nadam najboljem. Drago mi je što sam ove utakmice iskoristio na najbolji mogući način, a poslije što bude bit će. Kad dođe prilika, želim biti najspremniji da iskoristim tu šansu. Koliko će ih biti - ne znam, ali i da ostanem na ovih dosadašnjih osam utakmica, opet sam najsretniji na svijetu."

Bio je Sentić kroz cijele kvalifikacije u kadru izbornika Igora Bišćana, u sastavu U-21 reprezentacije koja se plasirala na Europsko prvenstvo koje će se iduće godine igrati u Gruziji i Rumunjskoj. Nada li se pozivu?

"Sigurno se nadam. Mislim da s ovom formom i svime, samo da ne bude ozljeda i iskreno se nadam pozivu."

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider