Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zapazila ga i katalonija

"Karlo Letica odgovorio na interes Real Madrida": Dan koji će zauvijek pamtiti!

Karlo Letica pamtit će 10. ožujak 2018. godine dok god je živ. Interes za njega izrazio je Real Madrid, a potom je uvečer postigao pobjednički pogodak za svoj Hajduk!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Karlo Letica imao je posebnu motivaciju kada se 10. ožujka 2018. godine probudio i ugledao sebe na naslovnici najprodavanije španjolske novine - Marce! Vratar Hajduka istu je večer, nešto prije 19 sati, postigao pobjednički pogodak u posljednjim trenucima utakmice protiv Istre, koju su Bijeli dobili s 3:2.

"Letica je odgovorio na interes Reala", piše Marca u svojem večernjem izdanju

"Od lokalne zvijezde Letica je postao globalna zvijezda. Najbolji dan njegovog života?", pita se madridski dnevni list.

Podsjetimo, u subotu ujutro Letica je osvanuo na naslovnici Marce kao velika želja ni manje ni više nego Real Madrida! Mladi hrvatski vratar oduševio je vodstvo Real Madrida svojim kvalitetama, ali i veličinom. Naime, Letica ima 202 centimetara i Španjolce neodoljivo podsjeća na sjajnog slovenskog vratara Atletico Madrida - Jana Oblaka.

Marca je prenijela da će Real već ovog ljeta doći po Leticu, te ga staviti da radi s prvom momčadi u prvoj polovici iduće sezone. Bio bi alternativa Keyloru Navasu, te njegova prva zamjena u slučaju da Kiko Casilla napusti redove Reala, što je vrlo izgledno.

Vijest o mladom vrataru Hajduka prenio je i katalonski Mundo Deportivo.

"Vratar kojeg prati Real Madrid zabio pobjednički pogodak u sudačkoj nadoknadi".

Letica je, kako je Marca to dobro napisala, "preko noći" od lokalne zvijezde postao globalno poznat. I to savim zasluženo. On je u posljednjih osam utakmica primio svega četiri pogotka, od čega su dva od jučer i utakmice protiv Istre.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider