Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Danas je u Sevilli, a tada...

Poznaje Dinamo od prije devet godina: "Dobra su momčad, dolaze u Sevillu po pobjedu"

U četvrtak, 17. veljače Dinamo gostuje kod Seville u dvoboju šesnaestine finala Europske lige

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva dana uoči okršaja Dinama i Seville u play-offu osmine finala Europske oglasio se branič Karim Rekik koji je već s PSV-om izbacio zagrebački sastav iz Europske lige 2013. godine

Tada je Dinamo završio na posljednjem mjestu skupine B iza bugarskog Ludogoreca, ukrajinskog Chornomoretsa i, naravno, PSV-a.

"Kada igrate u Europskoj ligi, nema lagane utakmice. Igrate protiv momčadi koje imaju različiti stil igre i nikada nije lako, ali ako ćemo igrati kako mi znamo, onda možemo biti dobri", rekao je za španjolski Estadio Deportivo pa otkrio najveću snagu zagrebačke momčadi.

Sevilla ima problema s izostancima

"Dobra su momčad, organizirani su, imaju igrače koji jako dobro surađuju i mislim da dolaze u Sevillu po pobjedu.

Neće biti lako, ali ja mislim da moramo prije svega biti fokusirani na sami sebe. Moramo imati samopouzdanja jer mi znamo kako moramo igrati da bismo pobijedili u ovoj utakmici", kazao je.

Kako će Dinamo proći u Sevilli?

Ukupno glasova:

Iako se trener Seville Julen Lopetegui našao u problemima samo dva dana uoči dvoboja s Dinamom, na jučerašnjem treningu nije bilo Ivana Rakitića, Anthonyja Martiala i Jesusa Corone, Španjolci ipak imaju veliki motiv za pobjedu i prolaz u osminu finala Europske lige.

U Sevillu stiže 1700 navijača Dinama

Naime ovogodišnje finale Europske lige igrat će na njihovom stadionu Ramon Sanchez Pizjuan koji prima nešto više od 43 tisuće gledatelja, a ovog četvrtka na njemu će zasigurno biti i puno navijača Dinama.

Nakon što su rasprodali 1000 ulaznica za gostujući sektor, čelnici Dinama zatražili su dodatni kontigent ulaznica za svoje navijače koji žele doći u Sevillu. Španjolski klub je udovoljio njihovom zahtjevu i poslao im dodatnih 700 ulaznica koje su, također, rasprodane!

Inače, cijena jedna ulaznice bila je 230 kuna.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider