Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poludio na treningu

Casillas otkrio koji je suigrač toliko ponizio Benzemu da ga je on želio pretući

Karim Benzema potpuno je izgubio živce nakon što ga je Mesut Ozil ponizio na treningu.

Carlo Ancelotti, Luka Modrić i Karim Benzema (Foto: Afp)

Francuski napadač Karim Benzema službeno je jedan od najboljih igrača na svijetu i jedan od rijetkih koji nikad u karijeri nije dobio crveni karton, iako njegova bogata karijera traje već desetljeće i pol. Međutim, jedan bivši suigrač iz Real Madrida toliko je izludio mirnog Francuza da ga je ovaj želio pretući.

Legendarni golman Reala Iker Casillas tvrdi kako su rijetki trenuci u kojima Benzema gubi živce, a jedan takav zbio se na treningu Kraljevskoga kluba prije nekoliko godina.

Antonio Rudiger i Luka Modrić Realov "Rambo" ima poseban nadimak za Luku Modrića: "On je čudo od nogometaša" divider

Naime, slavni golman otkrio je kako je Benzema na jednom treningu želio izbiti iz cipela Mesuta Ozila jer ga je ponižavao driblinzima.

"Bila je zima i trenirali smo. Mesut je, vjerujem da znaju mnogi, odličan tehničar, a na treninzima to posebno dolazi do izražaja. U jednom duelu s Benzemom izveo je 'sombrero', odnosno prebacio mu loptu preko glave pa je vratio kroz Benzemine noge. Karim je potpuno poludio, izgubio je živce kao nikad dosad", pričao je Casillas.

Luka Modrić VIDEO Događa se i najboljima: Modrićev promašaj karijere, s pet metara nije zabio ovo divider

"Zgrabio ga je za šiju i ozbiljno zaprijetio: 'Još jednom to učini i poslat ću te u bolnicu.' Ozil se samo nasmijao i nastavili smo trenirati."

Ozil i Benzema na koncu su ostali sjajni prijatelji, a u tri godine, koliko su dijelili svlačionicu, razvili su sjajno partnerstvo na terenu, ali i postali dobri prijatelji izvan njega.

Tablica LaLige:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider