Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
legende kluba

Kraj jedne ere: Karim Benzema i službeno napušta Real Madrid

Karim Benzema se oprašta od Reala nakon 14 godina u klubu.

Galerija Karim Benzema Karim Benzema Karim Benzema i Luka Modrić +10 Karim Benzema i Luka Modrić

Osvajač Zlatne lopte Francuz Karim Benzema napustit će Real Madrid na kraju sezone, nakon 14 sezona provedenih u španjolskom klubu, objavio je u nedjelju Kraljevski klub.

"Real Madrida i naš kapetan Karim Benzema dogovorili su se da će završiti njegovo briljantno i nezaboravno razdoblje koje je kao igrač proveo u našem klubu", napisao je Real Madrid u priopćenju objavljenom nekoliko sati prije posljednje utakmice sezone u prvenstvu.

Odlazak u Saudijsku Arabiju?

Nevjerojatna ponuda je glasno odjeknula nogometnim svijetom i dobrano zatresla Real Madrid, koji mu je prije nekog vremena ponudio novi ugovor, no do dogovorena nije došlo.

Iz njegovog tima pak stižu informacije da ozbiljno razmišlja o potpisu za saudijski klub. Konačnu odluku trebao bi donijeti uskoro, potvrdio je najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Lukša Jakobušić i Novak Đoković Lukša Jakobušić i Novak Đoković na Messijevom oproštaju: Predsjednik Hajduka došao završiti povijesni transfer? divider

Talijan otkriva kako bi sjajni francuski napadač godišnje trebao zarađivati oko 100 milijuna eura, i to neto.

Ovo je dio velikog plana u kojem Saudijska Arabija želi biti domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva 2030. godine, a u tom cilju nemaju apsolutno nikakvih ograničenja.

Već su dolaskom Cristiana Ronalda pokazali da nemaju problema s novcem, štoviše, imaju ga napretek i spremni su ga potrošiti kako bi doveli najveće zvijezde europskog nogometa.

Hrvatski kapetan Luka Modrić je uspio odoljeti zovu novca iz Gulfskog zaljeva, ali hoće li to moći Benzema i Lionel Messi, mogli bismo vrlo skoro saznati...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider