Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užas

Kapetan slavnog kluba i francuski nogometni reprezentativac optužen za silovanje!

Wissam Ben Yedder član je Monaca od 2019. godine, ranije je igrao za Toulouse i Sevillu, a za francusku reprezentaciju upisao je 19 nastupa i postigao tri gola.

Wissam Ben Yedder i suigrači iz francuske reprezentacije (Foto: Afp)

Kapetan francuskog nogometnog prvoligaša Monaca Wissam Ben Yedder (32) i njegov mlađi brat optuženi su za silovanje početkom tjedna na Azurnoj obali, prenose francuski mediji.

Javni tužitelj Nice Xavier Bonhomme potvrdio je za AFP "postojanje dviju prijava za silovanje i dvije žrtve, protiv dvije osobe", uključujući monegaškog nogometaša.

Prema France Info, dvije mlade žene u dobi od 19 i 20 godina optužuju Wissama Ben Yeddera i njegovog mlađeg brata, da im je "nametnuo seksualne odnose" nakon večeri provedene u ponedjeljak u Beausoleilu.

Navodi se kako u ovoj fazi nogometaš još nije saslušan. U klubu su primili informaciju, no zasad je nisu komentirali.

"AS Monaco primio je na znanje informaciju objavljenu danas o Wissamu Ben Yedderu. Budući da je slučaj predmet pravnog postupka, klub nije u poziciji komentirati", objavio je klub iz Kneževine.

Ben Yedder je član Monaca, osmerostrukog prvaka Francuske, od 2019. godine, ranije je igrao za Toulouse i Sevillu, a za francusku reprezentaciju upisao je 19 nastupa i postigao tri gola.

U travnju ga je sud u Sevilli osudio na šest mjeseci uvjetne zatvorske kazne i novčanu kaznu od 133.798 eura zbog utaje poreza.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider