Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast

VIDEO Pred kamerama plakao zbog ispadanja iz prve lige, a onda mu je prišao junak Reala

Porazom od Real Madrida (6:0) na Santiago Bernabeu, Levante je ispao iz La Lige.

Nogometaši Levantea (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida pregazili su Levante s visokih 6:0 u posljednjem susretu 36. kola i izbacili ih iz La Lige.

Iako su imali glasnu podršku navijača na Santiago Bernabeu, gosti nisu uspjeli  izvući pozitivan rezultat i tako već četvrti put u povijesti ispadaju iz elitnog razreda španjolskog nogometa u 21. stoljeću.

Samo još jedan klub je četiri puta ispadao iz prve u drugu španjolsku nogometnu ligu, a to je Real Valladolid.

Emotivna gesta Viniciusa 

Nakon dvoboja nogometaši Levantea oprostili su se u suzama od La Lige, a posebno emotivan je bio intervju kapetana sastava iz Valencije, Jose Luisa Moralesa.

"Želim zahvaliti našim navijačima, ali ove sezone nismo ispunili cilj. Svima nam je teško, našim obiteljima i navijačima", kazao je Morales koji se slomio nakon utakmice pa dodao:

Luka Modrić u akciji protiv Levantea Sjajna gesta Luke Modrića nakon veličanstvene utakmice: Oduševio porukom suparnicima divider

"Moramo se pokušati vratiti u prvu ligu već sljedeće sezone. 27 dana smo bili bez pobjede i prekasno smo reagirali. Nadam se da će nam ovo biti lekcija za ubuduće", rekao je Morales za španjolsku televiziju, a onda ga je nakratko prekinuo junak madridskog sastava Vinicus koji je zabio hat-trick.

Brazilski napadač je prišao Moralesu i zagrlio ga. Bez ikakve dvojbe, bila je to sjajna gesta. Emotivnu snimku možete vidjeti OVDJE.

Modrić upisao tri asistencije

Inače, Modrić je protiv Levantea upisao tri asistencije, i to u prvom poluvremenu utakmice. Posljednji igrač Reala kojem je to uspjelo bio je James Rodríguez protiv Rayo Vallecana prije sedam godina.

Kapetan hrvatske vrste je ove sezone zabilježio 13 asistencija u svim natjecanjima za Real Madrid, a zabio je i tri gola.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider