Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Problemi nakon SP-a

Kaos u srpskom nogometu! Upao na sjednicu Saveza i napao Piksija: "Uzeli ste milijune eura"

Član izvršnog odbora srpskog Saveza sasuo je paljbu na izbornika Dragana Stojkovića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S visokim ambicijama odletjela je na Svjetsko prvenstvo, ali srpska nogometna reprezentacija poskliznula se već na prvoj stepenici u Katru. Završili su na posljednjem mjestu skupine sa samo jednim osvojenim bodom i osam primljenih golova.

Odavno su se srpski nogometaši vratili iz Katra, ali čini se da tek trebaju raščistiti određene nesuglasice i probleme. Izvršni odbor tamošnjeg nogometnog Saveza održao je sjednicu na kojoj je Novica Tončev, član odbora, napravio kaos, javlja Nova.rs.

Uoči samog turnira dogodio se skandal u izboru za predsjednika Saveza, a kontroverzan je bio i sastav delegacije koja je pratila srpsku reprezentaciju na turniru.

Enzo Fernandez Gvardiolu preoteo nagradu u Katru pa dobio dvije ponude teške 127 milijuna eura divider

Tončev se nepozvan pojavio na sjednici i prozvao srpskog izbornika Dragana Stojkovića Piksija i Nenada Bjekovića, predsjednika Saveza.

Na sjednici je izjavio da je Piksi dobio bonus od 1,5 milijuna eura, a potom je Bjekovića, generalnog tajnika i direktora Saveza prozvao da su dobili 350 tisuća eura.

Osim toga, zatražio je da se dostavi izvještaj o troškovima srpske delegacije u Katru te da se ispita po kojim je kriterijima sastavljena delegacija. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider