Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Aktivno tržište

Gvardiolu preoteo nagradu u Katru pa dobio dvije ponude teške 127 milijuna eura

Enzo Fernandez na meti je europskih velikana, koji bi za njega mogli iskrcati 130 milijuna eura.

Enzo Fernandez (Foto: Afp)

Enzo Fernandez puni naslovnice portugalskih, ali i svjetskih medija. Prije samo šest mjeseci obukao je dres Benfice, a već ove zime mogao bi otići za iznos od gotovo 130 milijuna eura.

21-godišnja argentinska zvijezda brzo se izborila za mjesto u udarnoj postavi portugalskog diva, a sa sjajnim igrama nastavio je i u dresu Gauča. Aktivno je sudjelovao u osvajanju Svjetskog prvenstva, a na kraju je i Jošku Gvardiolu, malo nepravedno, preoteo nagradu za najboljega mladog igrača na turniru u Katru.

Transfermarkt ga trenutačno cijeni na 55 milijuna eura, ali već su ove zime u Lisabon stigle dvije ponude teške 127 milijuna eura, javlja tamošnji sportski list A Bola.

gol expired Rijeka potvrdila četvrti dolazak iz Dinama, mladi veznjak stigao na posudbu divider

Portugalci ne otkrivaju o kojim se klubovima radi, ali tvrde da se za mladog Argentinca bore klubovi iz engleske Premier lige i španjolske La Lige. Navodno bi uskoro trebala stići i treća ponuda.

Dostigne li treća ponuda iznos od 130 milijuna eura, a lako je moguće da hoće, supermoćni agent Jorge Mendes mogao bi pritisnuti čelnike Benfice da već ove zime puste njegova igrača.

Benfica bi, zasad, voljela zadržati Fernandeza barem do kraja ove sezone, a onda ga na ljeto preprodati u neki moćniji klub. Doveli su ga za iznos od 12 milijuna eura, a već šest mjeseci kasnije mogli bi zaraditi pravo bogatstvo…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider