Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
mnogi su zabrinuti

Kaneov kontroverzni potez pod povećalom, stalno to radi: Stigla poruka Premierligi zbog "opasne taktike"

Engleska zvijezda često radi potez koji rezultira gadnim padovima njegovih protivnika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Harry Kane ponajbolji je engleski nogometaš. Napadač Tottenhama ubojit je strijelac, a ove je sezone postao i sjajajn playmaker - vodeći je asistent Premierlige s čak 10 asistencija u prvih 11 kola.

Iako je velika zvijezda, Kane je miran i povučen tip za kojeg se ne vežu skandali van terena. Međutim, Englezi su mu zato pronašli kontroverzu na terenu.

Sve su glasniije kritike na potez koji Kane često radi - kada prema njemu ide visoka lopta, ne ide u skok, nego "postavlja most" ispod suparnika.

Rezultiralo je to s nekoliko gadnih padova njegovih suparnika, a posebno je nezgodno izgledao jedan na prošloj utakmici - derbiju s najvećim Tottenhamovim rivalom Arsenalom. Kane se postavio ispod Gabriela, a on se zarotirao u zraku i nezgodno doletio na vrat.

gol expired Skupa zvijezda osramotila se u čarobnoj večeri Hrvatske, a sad želi osvetu: Navijači mu uopće ne vjeruju divider

Nije mu to bio prvi put, pa tako društvenim mrežama kruže kompilacije sličnih Kaneovih poteza. Mnogi se pitaju koliko će proći prije nego se netko ozbiljno ozlijedi.

Kane se dosad uvijek provlačio bez kazne, a na taj način čak je i iznudio penal protiv Brightona kada je na njega naskočio Adam Lallana. Zbog svega su se oglasili i iz sudačke udruge Refsupport. U objavi na Twitteru zatražili su analizu Kaneovih "mostova".

"Amaterski igrači imitiraju ono što vide na televiziji. Radi se o opasnoj taktici kojom se treba pozabaviti", napisali su.

Vidjet ćemo hoće li vodstvo Premierlige reagirati i revidirati pravila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider