Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kada nema?

Kane nakon još jedne loše izvedbe Engleza: "Bit će mnogo buke i razočarenja kod kuće"

Kapetan Engleske reprezentacije obratio se medijima nakon razočaravajućeg remija s Danskom

Harry Kane (Foto: Profimedia)

Moramo biti bolji s loptom i bez nje, kazao je nakon remija Danske i Engleske (1-1) u utakmici skupine C EURA engleski kapetan Harry Kane.

Kane je zabio vodeći gol u 18. minuti.

"Moramo biti bolji s loptom i bez nje. Mislim da samo dobre momčadi daju dobre rezultate iako nisu u najboljem izdanju. Još se nismo kvalificirali i to je cilj broj jedan. Siguran sam da će biti mnogo buke i razočaranja kod kuće nakon Danske, ali vrijeme je da ostanemo mirni. Vodimo u grupi i nema panike", kazao je Kane.

"Ponekad morate skinuti kapu kad vam protivnik zabije onako prekrasan gol. Mi smo i dalje prvi u skupini, pa uzmimo samo te pozitivne stvari.Osvojili smo zasluženi bod i idemo na sljedeću utakmicu. Znamo da možemo bolje", kazao je engleski branič Kyle Walker.

Danci razočarani bodom

Danski veznjak Pierre Emile-Hojbjerg je proglašen za igrača utakmice.

"Mijenjao bih tu nagradu za igrača utakmice za tri boda u ovoj utakmici. Igrali smo dobro, igrali smo pametno, ali boli što nismo mogli zabiti još jedan gol. Imamo puno toga dobroga što možemo ponijeti za utakmicu sa Srbijom, ne bojimo se, moramo nastaviti igrati na način na koji smo igrali danas. Danas smo dobro počeli, nastavili smo se dobro boriti i mislim da smo dobro završili. Sljedeći put ćemo pobijediti."

Danski veznjak Morten Hjulmand postigao je izjednačujući gol.

"Još mi nije sasvim sinulo - postići gol Engleskoj na EURU je stvarno, stvarno veliko, stoga sam, naravno, ponosan.Pohvalio bi naše navijače , bili su nevjerojatni, dominirali su na tribinama."

Zlatko Dalić Dalić otkrio što je pošlo po krivu protiv Albanije: "Čudno, to nam se nikad dosad nije događalo..." divider

Vlado Boban, Ivan Forjan i Renata Končić Minea VIDEO Nova epizoda Euroizazova: Španjolac i Talijan se okušali u pjevanju i velikom moto-izazovu divider

Šime Vrsaljko - 3 VIDEO Šime Vrsaljko za Dnevnik Nove TV komentirao trenutno stanje u reprezentaciji divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider