Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
AMBICIOZNI BORJAN

Kanadski reprezentativac i vratar Zvezde potpisao novi bogati ugovor: "Idemo do finala Lige prvaka!"

Milan Borjan trebao bi ostati na vratima Crvene Zvezde do 2026. godine i to uz podosta lude ambicije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

2017. godine postao je tada 29-godišnji Milan Borjan vratarom Crvene Zvezde te nitko nije mogao očekivati da će samo pet godina kasnije isti biti ikona bivšeg prvaka Europe.

Ipak, došlo je do toga da je reprezentativac Kanade u prilici već ove sezone postati vratar s najviše nastupa u povijesti Crvene Zvezde, a za to ostvariti će priliku sigurno imati, budući da je potpisao novi ugovor.

Bogati ugovor do kraja karijere

Borjan će dio crveno-bijelih ostati do 2026. godine, odnosno vjerojatno do samog kraja svoje nogometne karijere. I to je dobio vrlo bogat ugovor, koji mu garantira 600 tisuća eura godišnje, ali ta cifra s bonusima može otići do milijuna.

Sa Zvezdom je Borjan uzeo pet titule prvaka Srbije u nizu, no prema izjavima koje je dao nakon potpisivanja novog ugovora možemo zaključiti kako su mu sada ambicije veće.

Porast ambicija

"Veliki je čast produžiti ugovor s Crvenom Zvezdom. Ovo je jedna velika obitelj, moja druga kuća. Čast mi je biti još četiri godine ovdje, a ako Bog da zdravlja i nakon toga. Imam još veće želje i ambicije, želim još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultata, koeficijent, dvije Lige prvaka i tri Europske lige. To je zasluga cijelog kluba, Zvezda raste iz dana u dan i vratili smo je tamo gdje joj je mjesto. Sad želimo neko polufinale ili finale, Lige prvaka ili Europske lige. Treba vjerovati u to, ja uvijek vjerujem", rekao je Borjan.

gol expired Igra protiv Vatrenih u Kataru. Kaže da nije rođen u Hrvatskoj: "Ja sam iz srpske Dalmacije" divider

Borjana ove jeseni čeka i susret na Svjetskom prvenstvu protiv reprezentacije Hrvatske, što je izazvalo puno bure u medijima. Borjan je naime rođen 1987. godine u Kninu, no odbija izjaviti kako je rođen u Hrvatskoj, nego on dao svoju domovinu rođena navodi Republiku Srpsku Krajinu.

Nema sumnje kako će zbog toga biti pod posebnom pažnjom hrvatskih navijača koji se u Kataru nađu na stadionu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider