Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odgovor stiže noćas

Još je samo jedno pitanje ostalo neodgovoreno uoči ždrijeba skupina Svjetskog prvenstva

Hrvatska reprezentacija bit će u drugoj jakosnoj skupini u ždrijebu, a još se čeka samo odgovor hoće li Kanada biti u četvrtom ili trećem potu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na gotovo sva pitanja oko plasmana na Svjetsko prvenstvo u Kataru dobili smo odgovore, svi sudionici su manje-više poznati, a jedino u slučaju čudesnog raspada Meksika ili SAD-a u zadnjem kolu sjevernoameričkih kvalifikacija, nešto bi se moglo promijeniti.

No, jedno je pitanje još preostalo uoči ždrijeba, a to je – tko će biti zadnja reprezentacija u trećem šeširu.

gol expired Kanada se drugi put u svojoj povijesti plasirala na Svjetsko prvenstvo divider

Ždrijeb supina SP-a je u petak, Hrvatska će u njemu sigurno biti u drugoj jakosnoj skupini, poznate su sve zemlje sudionice i iz prve, a Kanađani, koji su nedavno osigurali svoj tek drugi nastup na Mundijalu, imaju priliku izgurati Tunis iz trećeg pota.

Kanada mora dobiti Panamu za treći pot

U zadnjem kolu, noćas od tri ujutro po hrvatskom vremenu, moraju pobijediti Panamu, a dobiju li je, izgurat će Tunižane u četvrti pot, a sebe gurnuti u treću jakosnu skupinu. Poslije te utakmice bit će poznate sve jakosne skupine i sve će biti spremno za ždrijeb u petak.

Čeka se još i sudbina posljednjeg eurokvalifikanta, a to će biti netko iz trokuta Ukrajina, Škotska, Wales, ali to neće utjecati na situaciju u ždrijebu jer tko god da na koncu ode na Mundijal će biti u zadnjoj jakosnoj skupini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider