Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koji diego costa?

Kalinić uhvatio formu: Opet je zabio, Atletico skoro prosuo pobjedu

Nikola Kalinić dobro koristi izostanak prvog napadača Colchonerosa Diega Coste.

Nikola Kalinić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nikola Kalinić postigao je treći gol u posljednje četiri utakmice za Atletico. Hrvatski napadač zabio je prvi gol u teškoj pobjedi Atletico Madrida na gostovanju kod Valladolida (3:2)

Kalinić je zabio u 26. minuti. Antoine Griezmann je poslao lijepu loptu, a Kalinić se dobrim kretanjem oslobodio čuvara i pogodio za vodstvo.

Griezmann je sudačkoj nadoknadi prvog dijela povisio na 2:0 iz penala i činilo se da Atletico ide prema sigurnoj pobjedi. Ipak, Valladolid je skoro došao do preokreta u nastavku.

Santiago Bernabeu se poklonio najboljem na svijetu: Gromoglasne ovacije za Modrića Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić sa suigračima (Foto: AFP) +2 Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP)

Sva tri gola u drugom poluvremenu pala su nakon kornera. U 57. je Calero smanjio na 2:1, pa je u 63. nesretni Saul zabio autogol za izjednačenje. Atletico je spasio Griezmann, koji je u 80. zabio drugi gol nakon flipera u šesnaestercu Valladolida.

U ranije odigranoj utakmici Getafe je kao domaćin pobijedio Real Sociedad s 1:0 golom Moline u trećoj minuti.

Atletico se ovom pobjedom privremeno bodovno izjednačio s Barcelonom (31 bod). Katalonce u nedjelju čeka gostovanje kod sedmoplasiranog Levantea.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider